HARLEKIN

HARLEKIN

Vi fik ham i 1997. Han er verdens mest rolige og pålidelige pony - en gammel dreng, men han går stadig glad frem. Han har tidligere gået stævner i dressur og lidt spring, samt terrænspringning.

MIKKEL

MIKKEL

Kom til os i 1994. Han er meget godmodig - elsker at gå tur (at være på bane er bare sååå keeedeeliiigt! - man ku´ vel nøjes med at hygge?) Har tidligere gået både spring, dressur - terrænspringning var hans favoritdisciplin, han vandt hver gang).

FREJA

FREJA

Kom juli 2010. Godmodig, sød, elsker en gåtur ud i det blå.

PIRAT

PIRAT

Kom til os juni 2000 - han er en frisk fætter - men lidt reserveret i sin boks, for det er jo hans!. Han har gået mange stævner, både i dressur, spring , terræn og jagt. Han synes at kugleridning og ringridning er supersjovt! Fastelavn er heller ikke af vejen! Så kan...

MR. JONES

MR. JONES

Vi fik ham i 1999 - han har gået mange stævner, mest spring, dressur og terrænspringning. Han er en rigtig glad og sjov pony. Se hans profil på Dansk Rideforbund ID 9208357

LAGAN

LAGAN

Kom til os sammen med SHALIMARA i 1998 - sød, dejlig, nem og godmodig, men går ikke stævner.

MISS DIXIE

MISS DIXIE

Vi fik hende i februar 2000. Hun har før gået stævner både i spring og dressur. Nu slapper hun lidt mere af.

ROSA

ROSA

Kom til os oktober 2010. Sød, lille dame, der godt vil løbe stærkt frem. Før hun kom her, var hun skovturspony. Vil gerne nusses om.

PETRUSKA

PETRUSKA

Vi fik hende i december 2009. Hun er sød, men kan godt være lidt sin egen (hun er jo hoppe) - har gået lidt spring og dressurstævner.

SKYGGE

SKYGGE

Vi havde hendes mor Cheri og en søster, vi kaldte Silke. Moderen blev byttet med Mr.Jones, da Cheri skulle gå DM med Mr.Jones´ rytter. Begge føl blev solgt i juli 2002, og Skygge skiftede nu navn til  Snehvide (selvom hun på det tidspunkt var gråskimmel - se billeder...

RICCO

RICCO

Vi fik ham i november 1999 - dejlig, sød og nem pony - alles stjernepony. Har været med til DM i spring, har været distriksmester i 2004 og nr.2 i 2006, Sjællandsmester for hold sammen med Mr.Jones. Går fint dressur, hvad ka´ man så forlange mere? Vi er stolte over de...

SHALIMARA

SHALIMARA

Mor til Valdemar - kom til os i 1998 sammen med LAGAN - har gået både spring- og dressurstævner. Hun er meget opmærksom, kælen og godmodig.

VALDEMAR

VALDEMAR

Han er født hos os (mor:SHALIMARA, far: Neapolitano Betalka XVII) - er meget godmodig og vil meget gerne frem i verden. Går stævner.

COCO

COCO

Sød og kærlig, men kræver rutineret rytter. Hun har gået stævner i både spring og dressur på distriktsplan. Hun går stadig små lette dressurstævner.

Rideskoler

Her kommer snart en liste med ridekskoler i dit område