Om Bjerget

RideskolenBjerget_LaganOgKatrine.png-for-web-large

Rideskolen Bjerget startede i 1990 og er ejet af Anita og Carsten Staustrup.
Vi startede i 1990 med at have et fåtal ponyer og heste. Med tiden har stedet udviklet sig, og vi har fået flere og flere ponyer og heste til forskellige aldersgrupper og til ryttere med forskellig rideerfaring. Gennem tiden er der kommet mange ryttere herude, små som store, og nogle af dem er endda blevet rigtig gode.

Vi har lagt bunden til ryttere, der er blevet klubmestre, distriktsmestre, sjællandsmestre,
danske mestre, nordiske mestre- og vi har endnu flere, der har følt glæden ved at lære at kunne ride og håndtere ponyer og heste.

Vi tager tit til stævner med vores elever og holder meget af at følge vores elever fra start til slut. Når vi rider stævner, stiller vi op for en anden rideklub, da Rideskolen Bjerget ikke er en klub.

Hos os er vores undervisning nøje afstemt, efter hvem man er som rytter, og vi går meget op i at vores nybegyndere, små som store, udvikler sig i deres ridning i et passede og behageligt tempo. Denne udvikling kan vi kun opnå ved, at vores holdundervisning har få deltagere, derfor vil du opleve, at der maximalt er 7 deltagere pr. hold.

Hos os er der en dejlig social og hyggelig atmosfære, vi sætter stor pris på, at vi snakker pænt til hinanden og hjælper hinanden. Vi har en ridehal og en udendørsbane med lys, og da vi ligger i de naturskønne omgivelser i Roskilde kommune, så er der mulighed for at ride tur i den dejlige omegn.

Vi byder dig velkommen til vores dejlige rideskole og ser frem til at høre fra dig.